Over Sander Noppeneij

Over Sander Noppeneij

Vind je het moeilijk om jezelf echt te waarderen zoals je bent?

Heb je weinig levensenergie en heb je het gevoel dat je er niet bijhoort?

 

Dat herken ik heel goed, dus wees gerust.

Je bent hier op de juiste plek beland, want ik kan je leren hoe je meer uit je leven haalt dan je nu doet. Hoe je jezelf veel beter gaat voelen door middel van een positieve mindset en een gezonde levensstijl.

Kortom: Meer innerlijke rust en meer grip op je leven. Een leuker leven dan wat je nu hebt. Doe je mee?

Wie ben ik?

Mijn naam is Sander Noppeneij en ik ben oprichter van Onbeperkt Talentvol.

Ik ben 40 jaar geleden met een schisis ter wereld gekomen. Geen idee wat dat is? Google is je beste vriend en ik ontving de Jackpot op dit gebied, zoals we dat gekscherend noemen.

Doordat ik er anders uitzag dan anderen had ik nogal wat obstakels die ik moest overwinnen in mijn jeugd, daar kun je je vast wel iets bij voorstellen. Ik heb ervaring met operaties, pesten, het gevoel van “anders zijn”, lastig contacten kunnen leggen, niet lekker in mijn vel zitten, veel stress enz.

Op de website van Schisiservaringen kun je een openhartig interview met mij lezen.

De rode draad

Vroeger had ik een gevoel van “ik kom er wel en het komt goed, “nu is het lastig maar ik trek aan het langste eind”. Achteraf gezien heeft dat me op de been gehouden.

Die positieve mindset liep toen al als een rode draad door mijn leven.

Ik geloof heel erg in een positieve mindset en een gezonde levensstijl.

Met je gedachten kun je je emoties sturen, dat is heel waardevol omdat je hierdoor je eigen leven een stuk leuker maakt. Ik geloof erin dat wanneer je positief denkt over jezelf en de wereld om je heen dat je dat uitstraalt naar anderen.

Met een gezonde leefstijl bedoel ik zo puur mogelijk eten. Geen bewerkte producten maar echte voeding.

Wanneer je deze 2 combineert heb je een goede basis voor een gelukkiger leven. Deze methode heb ik met succes op mezelf toegepast.

Waarom Onbeperkt Talentvol

Tijdens mijn coachopleiding in 2012 heb ik veel meer innerlijke rust gekregen, ik kwam erachter wat mijn missie was en leerde mezelf heel goed kennen.

Ik ben erg dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mijn leven te veranderen en te verbeteren. Graag wil ik mijn kennis en ervaring op het gebied van zelfacceptatie en persoonlijke ontwikkeling doorgeven aan anderen mensen.

Dat is de reden dat ik gestart ben met mijn coachpraktijk.

Missie

Jarenlang heb ik doelloos gezocht naar wat ik wilde met mijn leven, misschien herken je dat wel.

Het heeft jaren geduurd voordat ik besefte waar mijn missie lag, voordat ik besefte met welke talenten ik een verschil kon maken in de wereld. Ik was op zoek naar dat vuurtje wat binnenin je zit en wat naar buiten komt als je doet waar je hart ligt.

Nu heb ik dat vuurtje gevonden en doe ik waar mijn hart ligt. Ik heb mezelf leren kennen en nu is het jouw beurt.

Mijn levensstijl

Mijn eigen levensstijl is een goede basis om je te begeleiden. Practice what you preach en Walk your talk!

Na mijn coachopleiding ben ik verder gegaan met persoonlijke ontwikkeling, regelmatig bezoek ik evenementen van experts om te leren over mijn vakgebied, om op de hoogte te blijven en ook om anderen te leren kennen die met hun bedrijf bezig zijn.

Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek bekijken we wat je nu al doet om positief in het leven te staan en om meer zelfvertrouwen te krijgen. Wat zou er beter kunnen en waar kan ik je bij begeleiden, dat is waar het om gaat tijdens een eerste gesprek.